Sarah

“The privilege of a lifetime is to become who you truly are” ~ Carl Jung 

Authenticiteit en verbinding. Twee woorden die we steeds vaker te horen krijgen in deze pittige tijden. Wanneer we even inzoomen op “authenticiteit”, dan kunnen we stellen dat elke mens in dit leven komt als een unieke expressie hier op aarde. Elke persoon komt met zijn eigenste eigenheid, als een energetische handtekening. Met unieke doelen, gedachten, gevoelens, verlangens en noden. Als we het zo bekijken spelen we allemaal een rol in dit universum, vanuit onze volmaakte essentie!  

Als herstelgericht werker heb ik het steevast over (terug) verbinding maken met de ander. Maar om dit op een authentieke manier te kunnen doen, is ook de verbinding met onszelf noodzakelijk. Telkens opnieuw kunnen voelen en uiten wat we zelf verlangen. Contact maken met de kern, het allerbelangrijkste, de leegte. Doorheen alle lagen en muren. Het is een ware levenskunst!  

Doorheen mijn ervaringen met slachtoffers en als mobiele crisisbegeleider in de jeugdhulp en geestelijke gezondheidszorg, ontvouwde zich mijn levensmissie. Als ik verder terugkeer; naar mijn vroege kindertijd tot zelfs voor m’n geboorte, generaties terug; voel ik een diepe dankbaarheid voor het pad dat ik gekozen heb.  
Ondanks mijn diploma’s, zie ik mij nog het liefst van al als ervaringsdeskundige. Mijn drang om ‘te redden’ is lang een valkuil geweest. Soms nog, doch, het verandert, naar een keuze in plaats van een behoefte. Het is tegelijk mijn superkracht. Ik heb zo ook geleerd om mezelf te redden. 
 
Ik heb me lange tijd geïdentificeerd met de dingen die me overkomen zijn, dus ik ging door intense processen. Ik zocht antwoorden in therapieën, de natuur, sjamanistische ceremonies, lichaams-, adem- & medicijnwerk. Daardoor heb ik heel wat ervaring opgedaan. Ik kan mezelf blijven opleiden & afleiden, maar eigenlijk, diende ik gewoon mijn focus te verleggen. 
 
Sinds ik verantwoordelijkheid opneem en mijn pijn durf VOELEN, krijgt alles een andere betekenis!En NU, is het moment, om dit alles met de wereld te delen; vanuit zelfstandigheid en liefde! 

Het is een hele uitdaging, maar het hoogste doel; om bewust te worden; van ego en ziel, hoofd en hart, jezelf en de ander.  

De wetten van het universum ... 

Waarvoor & waarmee kan je bij mij terecht: 

  • Individuele procesbegeleiding 
  • Open hart cirkels
  • Herstelgerichte gezins- en familietrajecten 
  • Netwerken & vinden van lotgenoten 


Met speciale aandacht voor (innerlijke) kinderen, jongeren & ervaringsdeskundigen. Vanuit hun kracht!

Thema’s:

Trauma – verslaving- zelfzorg – fragmentatie/integratie - omgaan met weerstand – emotieregulatie – (kern-overtuigingen – visualisatie & authenticiteit

Quotes:
"Healing happens by feeling. Sit with it!"
"We are all One! Only egos, beliefs and fears separate us."
"Zelfkennis, het begin van alle wijsheid."
"Een krijger, die krijgt!"
 
Questions:
“Wanneer was de eerste keer, dat ik me zo voelde?"
“Wat zou iemand die van zichzelf houdt doen?"

Je kan me bereiken op het nummer +32 474 91 30 29.
Je kan ook een mail sturen via het contactformulier.

Simply Be vzw

Dompels 2
9660 Elst (Brakel)
Mail : info@simply-be.be
Telefoon : +32 473 80 32 29