Wil je er even tussenuit? 

En/of het leven in een woongemeenschap ervaren? 

We verwelkomen je graag in één van onze kamers of in onze studio. Voor een moment op een mooie plek omringd door natuur, bossen, vijvers en wandelpaden. 

Bij Simply Be kan je ook terecht voor een verblijf op maat, in combinatie met waar je nood aan hebt of gewoon in "the flow". Een babbel tijdens een wandeling? Een energetische heling? Een kopje cacao om de dag te starten? Of misschien help je ons graag mee in de moestuin... 

Er valt hier veel te leren; over zaadjes planten, over samen leven, over dromen manifesteren, ...

De mogelijkheden zijn oneindig! 

In onze studio kan je ten allen tijde, even, ontsnappen aan prikkels en rustig tot jezelf komen. Gewoon zijn dus!  

Er is een keukentje en een badkamer. Met mogelijkheid voor koppelretraites of verblijf met maximum 3 personen (zie het zetelbed). 

Omdat we het hier graag voor iedereen toegankelijk houden, bieden we bovendien ons logeer kamertje met douche, in het hartje van de villa aan.

We geloven heel sterk in het concept van (energetische) vrije bijdrage, invoelen wat de ervaring voor jou waard is. We vragen geen huurprijs, maar een gift voor de vzw. 


Hoewel, we begrijpen ook degenen die zich comfortabel voelen bij een richtprijs, bijvoorbeeld €90 voor onze bezielde studio en €45 voor ons logeer kamertje (per nacht zonder maaltijden). 


Interesse?
Contacteer Sandrine!
op het nummer
+32 473 80 32 29
of via mail
[email protected]
Je kan ook een berichtje sturen via ons contactformulier.

Simply Be vzw

Dompels 2
~ ingang via Daalpad ~
9660 Elst (Brakel)
Mail : [email protected]
Telefoon : +32 473 80 32 29